Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider Sas van Gent

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze woonlocatie in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v, 32 uur

Woonlocatie ’t Bolwerk is gevestigd in een rustige buurt in Sas van Gent, aan de rand van de Belgische grens. De locatie biedt woonruimte aan twaalf bewoners, die elk een ruim, eigen appartement hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Naast de twaalf appartementen is er een gezamenlijke ruimte waar de bewoners iedere dag in en uit kunnen lopen voor dagelijkse zaken zoals ontbijt, lunch en avondeten. Of om gewoon even gezellig bij te kletsen onder het genot van een bakje koffie. De kracht van de locatie: de bewoners zoveel mogelijk meenemen en laten participeren in de samenleving.

Voor onze locatie in Sas van Gent zijn we op zoek naar een woonbegeleider voor 32 uur per week. In deze functie begeleidt je cliënten naar zelfstandigheid in een huiselijke sfeer. Samen met je collega’s draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Je bewaakt natuurlijk de voortgang en je zorgt voor tijdige signalering en rapportage.

Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt. Familie is nauw betrokken bij het leven van de bewoners en wij vinden het belangrijk dat het contact ook structureel wordt onderhouden.

Wat vragen we?

  • een relevante beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een empathisch vermogen;
  • in het bezit van rijbewijs B.

Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?

We gaan uit van een contract van 32 uur per week, dit is bespreekbaar. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ schaal 35/40, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Mail dan je sollicitatie voor 23 mei naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Angelo van Drongelen (a.vandrongelen@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top