Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider Terneuzen m/v, 32 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze woonlocatie het Binnenhofje Terneuzen zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider Binnenhofje Terneuzen m/v, 32 uur

Op onze locatie het Binnenhofje, ook wel ’t Hofje genoemd in Terneuzen hebben we veertien woningen en een jongerenappartement. Iedere bewoner heeft een volledige eengezinswoning tot zijn of haar beschikking. De locatie beschikt over een gemeenschappelijke ruimte en een vernieuwde binnentuin waar iedereen naar wens kan samenkomen.

Voor onze locatie ’t Hofje in Terneuzen zijn we op zoek naar een begeleider voor 32 uur per week. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Daarnaast wordt zorg geboden aan cliënten die ambulant wonen in de buurt van ’t Hofje. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.

Wat vragen we?

  • een relevante beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar;
  • goede sociale vaardigheden en een empatisch vermogen;
  • in bezit van rijbewijs B.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede communicatieve vaardigheden gezien alle contacten die je hebt. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken. Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster, in principe zijn onze werktijden op ’t Hofje doordeweeks tussen 08:00 en 20:00 en in het weekend tussen 11:00 en 19:00. Het verrichten van wachtdiensten maakt onderdeel uit van deze functie. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de senior van de locatie Tamara Zegers (t.zegers@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top