Ga naar hoofdinhoud

Beste familieleden en naasten, wij vragen uw mening!

Is uw naaste in behandeling bij Zeeuwse Gronden of woont hij/zij op één van onze locaties? Dan vragen we uw mening! Hoe ervaart u de samenwerking met de hulpverleners waar uw naaste mee te maken heeft?

Met de ‘Quickscan GGZ – Werken met familie’ kunt u gemakkelijk, snel en anoniem aangeven wat de hulpverleners goed doen en wat belangrijke kansen voor verbetering zijn. Deze scan is onderdeel van een nieuw project van MIND en Ypsilon, waarbij de samenwerking met familie centraal staat.

Wij nodigen u van harte uit om de Quickscan in te vullen. Met uw mening en ervaringen kunnen wij onze samenwerking met u als familie verbeteren.

We vragen ook aan alle hulpverleners van Zeeuwse Gronden om een Quickscan in te vullen. De resultaten worden met elkaar vergeleken. Om dit goed te kunnen doen, is het belangrijk dat u onderstaande werkwijze volgt.

Werkwijze:
U kunt de Quickscan invullen via: www.quickscanfamilie.nl

Kies bij het registreren één van deze opties uit de lijst:
– Zeeuwse Gronden – Wonen op een locatie
(als uw naaste op één van onze locaties woont)
– Zeeuwse Gronden – Ambulante behandeling
(als uw naaste niet op één van onze locaties woont, maar wel in behandeling is)

Het invullen van de vragenlijst kost vervolgens 5 tot 10 minuten.
De resultaten ontvangen wij geheel anoniem.

Wij willen u vragen de scan vóór vrijdag 8 februari in te vullen, daarna worden de resultaten verwerkt. Voor een succesvolle voortzetting van het project is het van belang dat voldoende familieleden de scan invullen, dus we hopen natuurlijk op uw medewerking!

Bekijk de flyer met meer informatie hier.

Back To Top