Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen: Hanne Meij, basisarts

Hallo allemaal,

Mijn naam is Hanne Meij-Oey, en sinds 1 april jongstleden werkzaam bij Zeeuwse Gronden als basisarts in de psychiatrie, in voornamelijk Middelburg. Hiervoor heb ik bijna 20 jaar bij Emergis in Kloetinge en Terneuzen gewerkt, hoofdzakelijk in de volwassenenzorg ambulant. Daarvoor werkte ik 22 jaar op de PAAZ in Vlissingen en Middelburg (laatste 8 jaar in combinatie met Emergis). Ik gaf toen ook lessen psychiatrie aan het HBO-V in Vlissingen.

Hoewel ik per 1 april AOW-gerechtigd ben, en oma van een kleindochter en een kleinkind onderweg, voel ik mij te jong en vind ik het vak te leuk om te stoppen. Vandaar dit nieuwe avontuur bij Zeeuwse Gronden.

Ik hoop nog jaren met plezier door te mogen gaan.

Met vriendelijke groeten,

Hanne

Back To Top