Ga naar hoofdinhoud

Familiebijeenkomst met aanschuiftafel

De familieraad van Zeeuwse Gronden organiseert op donderdag 23 mei weer een ‘aanschuiftafel’. Dit is een gelegenheid die speciaal bestemd is voor familieleden en naasten van cliënten van Zeeuwse Gronden. Deze keer zal de bijeenkomst plaatsvinden bij Equicentrum de Kraaghoeve, Kraagdijk 4 in Terneuzen.

Naast de onderwerpen die besproken zullen worden, krijgt u de kans om vragen te stellen, bij te praten en ideeën uit te wisselen. En zoals tijdens de voorgaande keren wordt er ook een maaltijd geserveerd.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.45 uur:          Inloop en welkom.

17.00 uur:          Inleiding en lezing met als thema “Nu voor Later”. De heer Herwig, gepensioneerd notaris, vertelt onder andere over erfrecht en erfbelasting in geval van het wel of niet onder curatele staan van een familielid met een psychiatrische diagnose.

18.30 uur:          Maaltijd met belegde broodjes en soep; gelegenheid tot onderlinge gesprekken.

19.15 uur:          Afsluiting.

De bijeenkomst is informeel, maar we zouden graag van tevoren willen weten of u van plan bent om te komen, zodat we rekening kunnen houden met de catering. U kunt zich tot 15 mei aanmelden via e-mail (familieraad@zeeuwsegronden.nl) of telefonisch via 0115-621314. Graag uw naam doorgeven en het aantal personen dat aanwezig zal zijn.

Daarnaast verzoeken wij u – in verband met de voorbereiding – om uw vragen aan de heer Herwig vooraf te mailen naar familieraad@zeeuwsegronden.nl.  We kijken uit naar uw komst!

Back To Top