Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde bijeenkomst voor omwonenden van nieuwbouwlocatie Koudekerke

Woonstichting Zeeuwland en Zeeuwse Gronden hebben woensdagavond 15 januari een bijeenkomst voor de omwonenden van de nieuwbouwlocatie in Koudekerke georganiseerd. Zo kon Zeeuwse Gronden zich als ‘nieuwe buur’ voorstellen, is een update gegeven over de bouw en was er was er ruimte voor vragen.

De aanwezige omwonenden vonden dat de nieuwbouwlocatie er mooi uit kwam te zien, hadden nog wat vragen over de afhandeling van de bouw en waren ook erg benieuwd naar wie er precies in deze nieuwbouwlocatie zou komen te wonen. Behandelcoördinator van het FACT team, Menno van Hoepen, gaf een presentatie met informatie over Zeeuwse Gronden. Hij heeft onder meer uitgelegd wat Zeeuwse Gronden doet, welke doelgroep er komt te wonen en dat er vijftien appartementen voor permanente bewoning komen, met nog twee extra logeerappartementen.

Vervolgens kwam Carla Minderhoud aan het woord, zij is adviseur planontwikkeling voor Zeeuwland. Carla vertelde waar de bouwvakkers momenteel aan werken, welke ideeën er zijn over de beplanting (waar de omwonenden op uitkijken) en hoe het bouwproject verder zal verlopen. Hierna hebben de buurtbewoners, de medewerkers van Zeeuwland en die van Zeeuwse Gronden elkaar beter leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.

Back To Top