Ga naar hoofdinhoud

Koudekerke

De nieuwste woonlocatie van Zeeuwse Gronden staat in Koudekerke. Deze bestaat uit 15 complete appartementen, 2 logeerkamers, een kantoor- en spreekruimte en een ruime binnentuin. De bewoners hebben hun nieuwe thuis betrokken in de zomer van 2020, tijdens de coronacrisis.

De bewoners zijn in het grootste dorp van de gemeente Veere komen wonen: Koudekerke. Het energiezuinige complex heeft een uitstekende ligging: zee en strand zijn vlakbij. De steden Middelburg en Vlissingen zijn met de fiets binnen een kwartiertje te bereiken. Naast dat de nieuwbouwlocatie van alle gemakken is voorzien, zijn op het dorp ook alle voorzieningen aanwezig. Van fietsenmaker tot aan de supermarkt.

Met een enthousiast en betrokken begeleidingsteam is woonlocatie Koudekerke een warm en prettig thuis. De gezellige algemene ruimte met grote keuken is de spil van het gebouw. Hier is iedereen welkom voor een maaltijd, een praatje of ontmoeting met anderen. Bij lekker weer genieten de bewoners in de prachtige tuin met natuurvijver.

Er wordt twee keer in de week gezamenlijk gesport, daarnaast wandelen de bewoners graag door het dorp of gaan ze naar het strand. Ook worden er regelmatig leuke uitstapjes of activiteiten op de locatie georganiseerd.

Wil je meer weten over hoe de verhuizing en verdere kennismaking verlopen zijn in coronatijd? Lees dan dit artikel van Omroep Zeeland.

Back To Top