Ga naar hoofdinhoud

Kruiningen, De Gracht

De appartementen van woonlocatie Kruiningen zijn in het bijzonder bedoeld voor ‘jongeren’ die 24-uursbegeleiding nodig hebben. De locatie ligt in het kleine centrum van Kruiningen, een rustig dorp met alle voorzieningen.

Aan één kant van het hofje staan tien duplo-appartementen: ruime appartementen met keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Aan de andere kant van het hofje is een gezamenlijke woonkamer gevestigd, die elke dag open is en doordeweeks zelfs van ongeveer 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Tussen de appartementen en de gemeenschappelijke woonkamer ligt een tuin. Er is ook een logeerkamer, waar cliënten welkom zijn die tijdelijk (meer) behoefte hebben aan begeleiding of rust.

Het bijzondere van deze locatie is dat maatschappelijk restaurant Het Melkmeisje in hetzelfde pand te vinden is (zie meer informatie onder Dagbesteding). Dit zorgt voor goed contact in het dorp, buurtbewoners lopen immers graag even binnen. Het is bovendien een dagbestedingslocatie die binnen handbereik ligt.

Back To Top