Ga naar hoofdinhoud

Middelburg

Op loopafstand van het centrum van de Zeeuwse hoofdstad en tegelijkertijd dicht bij de rustieke polderweggetjes bevindt zich woonlocatie Middelburg. Dit appartementencomplex aan de Noordsingel – met uitzicht op het prachtige Bolwerk – biedt een thuis aan vijftien bewoners, variërend van jongvolwassenen tot pensioengerechtigden.

Naast een eigen complete appartement hebben de bewoners de mogelijkheid gebruik te maken van de sfeervolle gemeenschappelijke ruimte. Hier wordt gezamenlijk gekookt, koffie gedronken en televisie gekeken. In de knusse tuin staat meubilair dat samen met de bewoners ontworpen en in elkaar gezet is.

De omgeving leent zich perfect voor allerlei soorten activiteiten. Zo organiseren de bewoners wekelijks een wandeling door het schitterende landschap van Walcheren en de Bevelanden, zijn er geregeld uitstapjes naar omliggende plaatsen als Veere en Domburg en wordt er op verschillende locaties dagbesteding georganiseerd. Een mooi voorbeeld hiervan is de dagbesteding aan de Herengracht (zie meer informatie onder Dagbesteding). Daar worden creatieve workshops gegeven, en iedereen – ook buiten Zeeuwse Gronden – is daar welkom voor een kopje koffie en een praatje. De daginvulling van de bewoners hangt nauw samen met hun individuele wensen en (groei)mogelijkheden.

Back To Top