Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde tweede bewonersbijeenkomst in Koudekerke

Dinsdagmiddag 25 februari was de tweede bewonersbijeenkomst voor de nieuwbouwlocatie Koudekerke. Zo’n vijftien toekomstige bewoners en hun familie kwamen hier naartoe om meer te horen over de nieuwe woning en de naderende verhuizing. Het team van Zeeuwse Gronden dat op deze locatie komt te werken, werd aan hen voorgesteld.

Daarna werd de indeling van het gebouw met huisnummers getoond. Ook werden alle praktische zaken doorgenomen, zoals hoe het zit met de stoffering, welke aansluitingen en voorzieningen er in de appartementen aanwezig zijn, dat er nog allerlei kennismakingsgesprekken volgen en dat er vanaf halverwege april tot begin mei er verhuisd wordt.

Het was vervolgens tijd om het gebouw eens goed te bestuderen, de bewoners Koudekerke mochten namelijk hun voorkeur voor drie appartementen aangeven. Dit zodat er een indeling kan worden gemaakt van wie waar komt te wonen. Aan het einde van de middag waren alle voorkeursformulieren terug ingeleverd en alle prangende vragen (voor nu) beantwoord.

Meer informatie over de officiƫle opening van deze nieuwe woonlocatie van Zeeuwse Gronden volgt.

 

Op de foto: De binnenplaats van de nieuwbouwlocatie in Koudekerke.

Back To Top