Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Werkplaats Terneuzen feestelijk geopend

De nieuwe werkplaats aan de Transportstraat in Terneuzen is dinsdagmiddag 25 februari geopend. Het was heel de middag gezellig druk; zo’n 70 man is de nieuwe werkplaats komen bewonderen. Er waren onder andere verschillende cliënten, familie, begeleiders, leden van de Familieraad en leden van de Raad van Bestuur. Maar er waren ook andere geïnteresseerden, zoals verschillende buren en de eigenaar van het pand.

Alles heeft een mooi plekje gekregen. Zo is er een hoek voor houtbewerking, is er nu een afgesloten ruimte om te zagen (zodat het stof en de snippers niet de hele werkplaats doorgaan), staat alles keurig geordend in kasten en hebben ook de spullen voor landschapsbeheer een mooie hoek gekregen. Ook is er een ‘creahoek’ met kast voor bijvoorbeeld het maken van kaartjes, sieraden, mozaïek en volwassen tekenen. Om elektrische apparaten te testen is er nog een hoek ingericht, net als een plek om spullen te demonteren in opdracht van DWZ in Goes. En verder is er nog een ruimte voor de administratie en een keuken en eethoek.

Een aantal creaties van de werkplaats stonden deze middag ook voor verkoop tentoongesteld. Daar zijn er een tiental van verkocht, bijvoorbeeld wijnrekjes, plantenbakken en insectenhotels.

Een kleine sfeerimpressie van de opening van deze vernieuwde werkplaats:

Back To Top