Ga naar hoofdinhoud

GZ-psycholoog FACT Walcheren/Beveland

Als GZ-psycholoog bij Zeeuwse Gronden heb je een belangrijke rol binnen het multidisciplinaire FACT-team en het behandelteam. Je werkt nauw samen met de psychiater, collega (GZ-) psychologen, psychiatrisch verpleegkundigen, dramatherapeut en maatschappelijk werker. Jij bent als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het zorgproces van je cliënten; volwassenen met uiteenlopende psychiatrische problematiek. Onderdeel van je dagelijks werk zijn diagnostiek en behandeling (individueel en in groep). Essentieel is de samenwerking met het netwerk rond de cliënt.

Jouw kwaliteiten en professionele achtergrond

Je beschikt over de nodige deskundigheid om onze doelgroep zorg op maat te kunnen bieden. Bij Zeeuwse Gronden krijg je de vrijheid om creatief te zijn en af te wijken van de standaard. Je bent gewend om samen te werken binnen een multidisciplinair team en samen een visie te vormen over de best passende behandeling. Tevens ben je in staat eigen verantwoordelijkheden te dragen en keuzes te maken. Omdat samenwerking met de omgeving een belangrijke kernwaarde is, mag kennis van interactiepatronen binnen families en de drie pijlers behandeling, herstel en betrokkenheid van familie niet ontbreken.

Verder verwachten we:

  • Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog in het BIG- register;
  • Cursus/bijscholing CGT of aantoonbare ervaring hierin binnen de GGZ;
  • Aanvullende cursussen zoals EMDR en schematherapie zijn een pre;
  • Het draaien van wachtdiensten is voor jou geen probleem;
  • Ten slotte is affiniteit of ervaring met wetenschappelijk onderzoek een pre en spreken de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aan.
Wat wij jou te bieden hebben

Je komt te werken in een unieke organisatie op het gebied van beschermd wonen, geïntegreerde zorg, behandeling en dagbesteding voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwalitatieve behandeling op maat, korte lijnen, het nauw betrekken van familie en een zerotolerancebeleid ten aanzien van drugs. Zeeuwse Gronden beschikt over twaalf kleinschalige woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten, waar bevlogen medewerkers elke dag weer met veel aandacht en betrokkenheid de zorg aan cliënten geven die zij nodig hebben. Naast intramurale zorg met behandeling, bieden we ook ambulante behandeling, zowel binnen de BGGZ als SGGZ. Naast de gekende en geprotocolleerde behandelinterventies blinkt Zeeuwse Gronden uit in haar mogelijkheden tot ervarings- en praktijkgerichte behandeling.

Een afwisselende baan binnen een snel groeiende ggz-organisatie is gegarandeerd. We gaan uit van een contract van 36 uur per week (minder uren in overleg). We bieden een salaris conform functiegroep 65 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao ggz. Je krijgt daarnaast mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Ben jij een bevlogen GZ-psycholoog en word je enthousiast van deze vacature? Of ben je bijna klaar met je opleiding en lijkt deze functie perfect voor jou? Solliciteer dan direct via vacature@zeeuwsegronden.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken via bovenvermeld e-mailadres of 0115-621314.

Helga van Laak

GZ-psycholoog FACT

“Waar ik trots op ben? De tijd voor herstel. We hebben cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening, complexe problematiek. Je mag hier echt de tijd nemen die nodig is voor het herstel van de cliënt. Hierbij kan je eigenlijk alles inzetten waarvan je denkt dat dat nodig is.”

// Lees verder >>>

Back To Top