Ga naar hoofdinhoud

Huishoudelijk medewerk(st)er Jeugdhuis M/V

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met ons nieuw te openen jeugdhuis in Terneuzen zijn wij op zoek naar:

Huishoudelijk medewerk(st)er M/V

Per januari 2023 zijn we voor de nieuwe locatie in Terneuzen op zoek naar een flexibele huishoudelijke medewerk(st)er met affiniteit met onze doelgroep. Onze woonlocatie is voornamelijk bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

Als huishoudelijke medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de verzorging van het huishouden binnen de woonlocatie, maar help je ook mee als ondersteuning van de begeleiding op de locatie. Het helpen van cliënten bij zelf uitvoeren van huishoudelijke taken hoor ook tot je takenpakket. In voorkomende gevallen treedt je op als gastvrouw/-heer en ondersteun je bij het bereiden van maaltijden.

Als huishoudelijke medewerk(st)er word je direct aangestuurd door de Senior van de woonlocatie.

Jouw profiel:

  • We zoeken een echte schoonmaakster met hart voor de zaak;
  • Je bent bewegingsvaardig en werkt ordelijk en hygiënisch;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bekendheid met doelgroep is pre.

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Je weet precies waar je gisteren bent gebleven en waar je vandaag verder gaat. Je hebt een pro-actieve houding als het gaat om het verzorgen van de huishouding binnen de woonlocatie. Natuurlijk ben je bent integer en betrouwbaar! Ook vinden we het erg belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Dienstverband
We gaan uit van een contract voor 16 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar). Het rooster zal in onderling overleg worden opgesteld met als uitgangspunt 4 dagen van 4 uur. Je start met een tijdelijk contract, met de mogelijkheid tot verlenging of een vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ FWG schaal 15. Trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur dan voor 11 september 2022 je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rosita Trihou (rosita.trihou@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top