Ga naar hoofdinhoud

Ken jij onze vertrouwenspersonen al?

Zeeuwse Gronden heeft twee externe vertrouwenspersonen, één voor de jeugd en één voor familie en naasten.

 

Onze Jeugdvertrouwenspersoon is Madelon van den Broeke.

Hallo, ik ben Madelon, vertrouwenspersoon voor de jongeren die hier verblijven. Wil je iets in vertrouwen vertellen? Heb je advies nodig? Ben je ontevreden? Heb je een klacht? Wil je je verhaal kwijt? Dan kan ik je ondersteunen of helpen. Heb je mij nodig? Bel, SMS, WhatsApp of mail mij. 

Madelon van den Broeke is onafhankelijk en in dienst van ZorgBelang Brabant – Zeeland. Ze is bereikbaar via 06 – 58 79 53 45 of mvdbroeke@zorgbelang-brabant.nl.

 

Onze Familievertrouwenspersoon is Ina de Bruijn.

Mijn naam is Ina de Bruijn. Ik richt me specifiek op het versterken van de samenwerking binnen de driehoek van cliënt, familie, naasten en hulpverlener. Verbinding, erkenning en aansluiten vanuit het perspectief van familie/naasten met oog voor de positie van de patiënt en professional, zijn hierin steeds de focus. Schroom niet om contact met mij op te nemen. 

Ina de Bruijn is onafhankelijk en in dienst van de Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen. Ze is bereikbaar via 06 – 53 166 533 of i.debruijn@lsfvp.nl.

 

Meer weten over vertrouwenspersonen? Kijk op: zeeuwsegronden.nl/vertrouwenspersoon.

Back To Top