Ga naar hoofdinhoud

Secretaresse behandelarenteam 28-32 uur m/v

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel twaalf woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten. Dit wordt uitgebreid in andere gemeentes binnen Zeeland.

Ter versterking van onze snelgroeiende organisatie zijn we op zoek naar een:

Secretaresse behandelarenteam 28 – 32 uur m/v

(standplaats Terneuzen)

Als secretaresse ben je een belangrijke schakel als aanspreekpunt voor de behandelaren, de patiënten en instanties. De functie is zeer afwisselend en bestaat uit administratieve- en secretariële werkzaamheden ten behoeve van de behandelaren en cliënten. Je bent een bron van informatie als het om praktische zaken gaat.

Functieomschrijving
Je registreert cliëntgegevens en beheert het cliëntdossier in het zorgregistratiesysteem (User) en houdt deze up-to-date. Hierbij signaleer je tijdig wanneer gegevens niet goed of volledig worden aangeleverd. Hierin onderneem je dan ook direct actie, in samenwerking met je collega’s.

Verder bestaan je werkzaamheden uit agendabeheer, notuleren en het deelnemen aan diverse overleggen. De actiepunten die hierin ontstaan pak je natuurlijk zelfstandig op. Ook word je tijdens de spreekuren ingezet voor het hartelijke ontvangst van de cliënten op de locatie in Terneuzen en het inplannen van nieuwe afspraken met de cliënten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voeren van correspondentie en het actueel houden van diverse bestanden. Je draagt zorg voor de uitvoering/bewaking van alle overige secretariële werkzaamheden en kunt hierbij goed overzicht behouden. Structuur en punctualiteit hebben hierin de hoofdrol!

Wat zoeken wij in jou

  • Je beschikt over minimaal mbo-niveau 4 secretariële opleiding of vergelijkbaar;
  • Je hebt kennis van medisch-administratieve procedures en medische terminologie;
  • Je hebt ervaring met het werken met medisch specialisten;
  • Je kunt snel en frequent schakelen;
  • Ervaring in de GGZ is een pré;
  • Je bent vaardig met Office.

Buitenom deze “harde eisen” zoeken wij vooral een secretaresse die een proactieve werkhouding heeft, initiatief toont en net dat stapje extra zet.

Je begint en eindigt de werkdag met een glimlach op het gezicht door uitvoering van de werkzaamheden in een dynamische zorgomgeving waar geen dag hetzelfde is. Belangrijk is daarom dat je goed kunt prioriteren en het team op je kan vertrouwen. Je werkt samen met een assertief team dat ook verwacht dat je meedenkt en handelt. Je hebt daarom ook goede communicatieve en sociale vaardigheden nodig om op een prettige manier met medewerkers, cliënten, collega’s en leidinggevenden te communiceren.

Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 28 – 32 uur per week, waarbij we wel flexibiliteit vragen bij het opvangen van vakanties of ziekte van je directe collega en van de collega’s in Terneuzen indien nodig. Een tijdelijke uitbreiding van werkdagen/-uren kan dan ook wel eens mogelijk zijn.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 40, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 16 november 2022 op deze vacature door een mail te sturen naar vacature@zeeuwsegronden.nl.

Back To Top