Ga naar hoofdinhoud

Senior medewerker woonlocatie Hulst, 32 uur m/v

Zeeuwse Gronden is een geestelijke gezondheidszorgorganisatie. Afdeling Kind en Jeugd van Zeeuwse Gronden biedt hulp en ondersteuning aan kwetsbare jeugdigen die vastlopen thuis, op school of in sociale situaties. Wanneer een jeugdige bij ons aangemeld wordt, komt niet alleen de jeugdige in behandeling, maar wordt het gezin en het netwerk ook betrokken in de ondersteuning. Daarnaast is maatwerk een kernwaarde.

Momenteel zijn we voor onze jeugdafdeling in Hulst en Terneuzen op zoek naar een:

Senior medewerker woonlocatie, 32 uur m/v

Ben jij iemand met ervaring op het gebied van begeleiding van jeugdigen met een psychische kwetsbaarheid en toe aan een volgende stap, of heb je al leidinggevende ervaring binnen de zorg? Dan is deze vacature als senior medewerker iets voor jou!

Voor onze locatie in Hulst en Terneuzen zoeken wij bevlogen hulpverleners die op eigen wijze mee willen werken aan de nieuwe aanpak in het jeugdaanbod. De woonlocaties zijn voornamelijk bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het netwerk van de jeugdigen.

Functie omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste senior die op eigen wijze wil mee werken aan onze organisatie! Als senior ben je begeleider en geef je daarnaast ook leiding aan de medewerkers van de woonlocatie. Je zet je actief in om medewerkers te coachen, en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Naast het aansturen en operationeel leidinggeven heb je regelmatig overleg met de verschillende disciplines.

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van organisatorische, personele en financiële zaken van de locatie. Als senior medewerker ben jij het visitekaartje en representatief voor de organisatie. Je draagt de organisatie niet alleen een warm hart toe, je draagt dit ook uit naar buiten in je contacten met derden. Je onderhoud veelvuldig contacten met externe partijen, zoals de Gemeente, omwonenden en andere instanties. Oftewel, een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat zoeken wij in jou:

  • Bij voorkeur ervaring in het begeleiden van jeugdigen (12-23 jaar) met een psychische kwetsbaarheid;
  • Uitvoeren van het vastgestelde personeelsbeleid door het voeren van jaargesprekken, verzuimgesprekken etc;
  • Deelnemen aan in- en externe overleggen, dus in het bezit van uitstekende sociale en communicatie vaardigheden;
  • Ervaring als leidinggevende in de zorg is een pré;
  • Ervaring met het werken met gezinssystemen en het netwerk rond de jeugdige;
  • Je bent gewend om methodisch te werken gericht op de doelen van de jeugdige;
  • In het bezit zijn van een SKJ registratie is een pré.

Dienstverband

We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week (in overleg van af te wijken). Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst bestaat.

Participeren in wachtdiensten is een vereiste.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Wij bieden 24-uursbegeleiding aan. Houdt daarom rekening dat nacht- en weekendwerk in deze functie ook een vereiste is.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur dan voor 1 november 2022 je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Gesprekken voor deze vacature zullen op woensdag 2 november en maandag 7 november plaatsvinden. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rosita Trihou (rosita.trihou@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top