Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider jeugdhuis Hulst m/v, 32 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze woonlocatie aan de Paardenmarkt in Hulst zijn wij per direct op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v, 32 uur

Voor onze locatie in Hulst zijn we op zoek naar een woonbegeleider. De Paardenmarkt is een jeugdhuis, speciaal voor jongvolwassenen van 15 tot 23 jaar oud. De locatie is sinds 2015 in gebruik en bestaat uit twee woningen met in totaal acht slaapkamers. Het is de bedoeling dat elke jongere uiteindelijk kan doorstromen naar een eigen woning, binnen of buiten Zeeuwse Gronden. In de functie van woonbegeleider ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving.

Samen met je collega’s draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Daarnaast hebt een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de persoonlijke zorgplannen die zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënten.

Wij bieden 24-uursbegeleiding aan. Houdt daarom rekening dat nacht- en weekendwerk in deze functie ook een vereiste is.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • ervaring in begeleiden van jongeren is een pré;
  • goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een empatisch vermogen.

Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je participeert in de 24 uurs-dienst. Je start met een tijdelijk contract van 7 maanden, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 40, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 maart 2023 op deze vacature.

Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Joan Zegers via 06-26277685 of j.zegers@zeeuwsegronden.nl.

Back To Top