Ga naar hoofdinhoud

Skiën in Winterberg van 13 t/m 17 februari 2023

Lijkt het je leuk om mee te gaan skiën of snowboarden in Duitsland? Geen probleem als je nog nooit eerder op de latten hebt gestaan, het gebied in Winterberg is bij uitstek geschikt om het te leren. Maar ook voor de gevorderde wintersporter is er genoeg te beleven.

We verblijven in een vakantiewoning in het plaatsje Winterberg. Vervoer, verblijf, skipas en ski-les wordt verzorgd. Je dient zelf te zorgen voor skikleding. (informeer bij aanmelden even naar de eigen bijdrage). We vertrekken maandagochtend vroeg en zullen vrijdagavond weer terug zijn.

“Het skigebied staat bekend onder de naam ‘Skiliftkarussell Winterberg’. De Skiliftkarussell bestaat uit 27,5 kilometer pistes, verdeeld over 34 afdalingen van 7 verschillende bergen. Er zijn in totaal 27 skiliften en 260 sneeuwkanonnen. Deze sneeuwkanonnen zorgen elk jaar voor een sneeuwzekerheid van half december tot half maart. De Skiliftkarussell is het grootste en meest samenhangende skigebied in heel Sauerland. Alle 27 skiliften en 34 afdalingen staan met elkaar in verbinding. Er is de laatste jaren behoorlijk geïnvesteerd in nieuwe liften om Winterberg voor Wintersporters nóg aantrekkelijker te maken.”

Aanmelden bij Colinda: c.keesom@zeeuwsegronden.nl

Back To Top