Ga naar hoofdinhoud

Sterk in je Werk – inspiratieworkshops en online 5-daagse

7 juni gratis inspiratieworkshops over vitaliteit en veerkracht

De coaches van Sterk in je Werk organiseren op woensdag 7 juni diverse inspiratieworkshops in Kloetinge. Ben jij een zorg- of welzijnsmedewerker en wil jij je werkplezier of vitaliteit verbeteren of ben je op zoek naar tips om meer inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Dan zijn de workshops ‘Werkdruk en werkplezier’ en ‘De bezem door je huishoudboekje’ iets voor jou! Je krijgt praktische tips waarmee je de dag erna meteen al een verschil kunt maken.

Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door het landelijke subsidietraject Sterk in je Werk. Alle workshops zijn gericht op het behouden van medewerkers in de zorg en welzijnssector.

Waarom Sterk in je Werk?

Al 50.000 deelnemers hebben zich sinds de start van Sterk in je werk aangemeld voor persoonlijke ondersteuning door een van onze loopbaancoaches. De inzet van Sterk in je werk draagt bij aan behoud van medewerkers voor de sector zorg en welzijn.

Gratis aan de slag gaan met werkgeluk om sterk in je werk te blijven in zorg en welzijn. Dat kan tijdens de online vijfdaagse van Sterk in je werk. De vijfdaagse gaat maandag 22 mei van start. In een kwartiertje per dag ontdek je hoe je je energie vast kunt houden of terug kunt krijgen. En hoe je sterk kunt blijven in je werk.

Meer informatie en aanmelden

 

 

Back To Top