Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider Jeugdhuis Terneuzen

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor ons vorig jaar geopende jeugdhuis in Othene/ Terneuzen zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v

Per mei 2024 zijn we voor de nieuwe locatie in Terneuzen op zoek naar een bevlogen hulpverlener die op eigen wijze mee wil werken aan de nieuwe aanpak in het jeugdaanbod. In deze functie ondersteun en begeleid je jeugdigen in hun leefomgeving.

Onze woonlocatie is voornamelijk bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Je begeleidt cliënten naar zelfstandigheid in een huiselijke sfeer. Samen met je collega’s draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Daarnaast heb je een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de persoonlijke zorgplannen die zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het netwerk van de jeugdigen.

Wij bieden 24-uursbegeleiding aan. Houd daarom rekening dat nacht- en weekendwerk in deze functie ook een vereiste is.

Wat vragen we?

  • een relevante beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van jeugdigen (12 – 18 jaar) met een psychische kwetsbaarheid;
  • ervaring in begeleiden van jongeren is een pré;
  • ervaring in het werken met gezinssystemen en het netwerk rond de jeugdige;
  • gewend om methodisch te werken gericht op de doelen van de jeugdige;
  • goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een empathisch vermogen.

Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?

We gaan uit van een contract van 24 tot 32 uur per week, dit is bespreekbaar. Je participeert in de 24 uurs-dienst. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 35 – 40, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rasmus van Blarikom, senior van de woonlocatie  (r.vanblarikom@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top