Ga naar hoofdinhoud

Zeeuwse Gronden gaat naar New York in 2020

In 2020 organiseren we een bijzondere reis naar Amerika, van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 februari. We vliegen naar Boston (8 uur) en zakken daarna met de auto af naar New York. Daar vandaan vliegen we, met de wind in de rug, weer terug naar Nederland (6,5 uur).

We maken culturele uitstapjes, een rondvaart rond Manhattan, we gaan lekker uit eten en we brengen een werkbezoek aan psychiatrische instellingen. Op verschillende momenten tijdens de reis zal er ruimte zijn voor eigen invulling. We slapen in hotels en hostels (met gedeelde slaapkamers).

Het reisgezelschap zal bestaan uit 21 personen. Voorafgaand aan de reis komen we een aantal keer samen om kennis te maken met elkaar.

We willen iedereen een gelijke kans geven om mee te gaan met deze unieke reis, en daarom zal er worden geloot voor de plaatsen. Voor elke woonlocatie (excl. de Paardenmarkt) is er een plaats beschikbaar. Ook zijn er twee plekken vrij voor cliënten die ambulant in behandeling zijn (één van boven de Westerschelde en één uit Zeeuws-Vlaanderen). Verder kunnen familieleden zich opgeven, waarbij er tevens plaats is voor één iemand van boven en één iemand van onder de Westerschelde.

Als je geïnteresseerd bent, geef je dan voor 1 november op bij Daniëlle Zandstra. Dit kun je doen door een mail te sturen naar d.zandstra@zeeuwsegronden.nl of te bellen naar 0115-621314. Laat dan jouw naam, telefoonnummer en evt. e-mailadres achter. Mocht je meer informatie willen over de reis, kun je Daniëlle ook via dit e-mailadres bereiken.

Let op: de eigen bijdrage is €250,- voor de gehele reis. Dit is incl. vlucht, accommodaties, maaltijden en excursies.

Het belooft een afwisselende, inspirerende en vooral leuke reis te worden!

Back To Top