Ga naar hoofdinhoud

Gastvrouw/-heer M/V (24 tot 32 uur)

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze locatie Yerseke en Koudekerke zijn wij op zoek naar:

Gastvrouw/-heer M/V (24 tot 32 uur)

Per direct zijn we voor de locatie in Yerseke en Koudekerke op zoek naar een gastvrouw/-heer die affiniteit heeft met onze doelgroep. De functie zal voor 16 uur op locatie Yerseke zijn, en 8 tot 16 uur op locatie Koudekerke. In de rol van gastvrouw/-heer zorg je voor een warm ontvangst, ben je het aanspreekpunt voor cliënten, verzorg je de lunch en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken. Ook draag je zorg voor de opvolging van de HACCP, het schoonhouden van huishoudelijke apparaten en de auto. Je ondersteunt daarnaast ook de cliënten in hun huishoudelijke taken. De functie bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden: Je bereid zelfstandig de lunch en verzorgt de boodschappen voor de woonlocatie. Daarnaast verricht je huishoudelijke werkzaamheden op de woonlocatie en draag je zorg voor de keuken. Als gastvrouw /-heer word je direct aangestuurd door de Senior van de woonlocatie.

Wat vragen we?
Je bent een gastrouw/-heer in hart en nieren met ervaring in huishoudelijk werk en maaltijden bereiden.

  • Je bent bewegingsvaardig en werkt ordelijk en hygiënisch;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden, in staat zijn om zowel een teamverband als zelfstandig te kunnen werken. Je bent integer en betrouwbaar, heb een proactieve houding en hebt goede beheersing van Nederlands taal. Ook vinden we het erg belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Dienstverband
We gaan uit van een contract voor 24 tot 32 uur per week, waarvan dus minimaal 16 uur locatie Yerseke. De werkdagen zijn tussen maandag en vrijdag, de werktijden in overleg. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 20, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur dan voor 1 augustus 2022 je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Personeelszaken via eerder vernoemd mailadres.

Back To Top