skip to Main Content

Woonbegeleider m/v – 32 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v 24 – 32 uur

Met als standplaats onze locatie in Axel zijn we op zoek naar een begeleider voor 24-32 uur per week. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Daarnaast wordt zorg geboden aan cliënten die ambulant wonen.  Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.

We zoeken een extra flexibele collega die bereidt is om op alle woonlocaties in Zeeuws-Vlaanderen bij te springen wanneer nodig.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar;
  • goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen;
  • in bezit van rijbewijs B.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede communicatieve vaardigheden gezien alle contacten die je hebt. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken. Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van 24 – 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster, in principe zijn onze werktijden doordeweeks tussen 08:00 en 20:00 en in het weekend tussen 11:00 en 19:00. Het verrichten van wachtdiensten maakt onderdeel uit van deze functie. Je kunt dus ook ingezet worden op een van onze andere woonlocaties in Zeeuws Vlaanderen wanneer dit nodig is ter vervanging van ziekte, zwangerschap of vakantie bijvoorbeeld.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan zeker op deze vacature via vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Rasmus van Blarikom (06-82852214).

Back To Top