Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider m/v – 32 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met de uitbreiding van ons team op woonlocatie Yerseke zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v 24 uur

Op onze locatie in Yerseke hebben we vijftien cliënten met hun eigen appartement, plus toegang tot de prachtig ingerichte gemeenschappelijke woonkamer, keuken en grote tuin. Ze worden ondersteund door een jong en enthousiast team van woonbegeleiders, waardoor de bewoners zich als snel thuis voelen. De locatie ligt op loopafstand van de belangrijkste voorzieningen in het dorp, als een supermarkt, een bakker en een bushalte.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een woonbegeleider. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar;
  • in bezit van rijbewijs B.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Daarnaast moet je ook zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 24 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 35, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 september 2022 op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Joris Derckx, j.derckx@zeeuwsegronden.nl.

Back To Top