Ga naar hoofdinhoud

Geslaagd Dialogue Dinner met de raden

Donderdagavond 24 oktober was het Dialogue Dinner met thema ‘Wie is de baas’ op de Kraaghoeve in Terneuzen. Bijna zestig gasten uit de Cliëntenraad, Familieraad, Ondernemingsraad, Raad van Bestuur, Senioren en het kantoor zijn naar de Kraaghoeve afgereisd om te discussiëren over stellingen over leiderschap en verantwoordelijkheid.

Het was een boeiende avond voor velen, want hoe denken je collega’s over leiderschap? Ieder zat elke dinerronde met andere mensen aan tafel, om over de stellingen te discussiëren, dat leverde vele interessante gesprekken op. Want wat is een goeie baas? Hoe is het om alleen verantwoordelijk te zijn? En wat heb je nodig om leiding te geven?

Naast dat er gediscussieerd werd, zijn ook een aantal nieuwe collega’s voorgesteld, werd duidelijk dat Zeeuwse Gronden ontzettend groeit aan de hand van de zeven locaties die de afgelopen twee jaar zijn geopend en/of in gebruik genomen. Dat is ook te merken aan alle nieuwe collega’s; er zijn er maar liefst 68 aangenomen sinds juli vorig jaar. Het indrukwekkendst was voor vele nog wel de verhalen van de ervaringsdeskundigen en cliënten die zo ontzettend zijn geholpen door Zeeuwse Gronden.

Het volgende Dialogue Dinner met de raden is over twee jaar.

 

Back To Top