Ga naar hoofdinhoud

Boeiende ‘Kijkje in de Keuken’-dag

Wie wel eens wilde zien hoe het er op één van de locaties van Zeeuwse Gronden aan toe gaat, kon dat vorige week doen. Op de ‘Kijkje in de keuken’-dag (dinsdag 5 november) konden geïnteresseerden tussen 10.00 en 14.00 uur op één van onze woon – en dagbestedingslocaties in de keuken (en natuurlijk op andere plekken) kijken!

De woonlocaties die werden bezocht zijn: 

En de dagbestedingslocaties waar mensen een ‘Kijkje in de keuken’ namen waren:

Bezoekers Brenda en Bettina van DINS Safety Training waren blij dat ze deze dag hadden mogen meemaken: “Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Voor ons een andere kijk op jullie werk. Respect voor wat jullie doen. De huiselijkheid waarmee jullie omgaan met de cliënten spreekt ons zeer aan. Wij gaan zeker met ons team een hapje eten in El Cantina.” Deze dames zijn bij onze woonlocaties aan de Klaassenstraat en Het Binnenhofje in Terneuzen geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook op de Bachlaan was het voor de bezoekers een interessante dag. Bewoners hebben verteld over hoe het is om te wonen op deze locatie. Ze hebben samen met de geïnteresseerden koffie gedronken en geluncht. Twee van de bezoekers boden spontaan hun sollicitatie aan en één vrouw komt een paar dagjes meelopen als gastvrouw op een woning. Het was dus voor deze woonlocatie een zeer geslaagde dag!

 

Back To Top