Ga naar hoofdinhoud

Psychiater

Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de psychiatrische zorg en behandeling binnen Zeeuwse Gronden. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met korte lijnen.

Jouw kwaliteiten en professionele achtergrond

Natuurlijk beschik je over de nodige deskundigheid om onze doelgroep zorg op maat te kunnen bieden. Bij Zeeuwse Gronden krijg je de vrijheid om creatief te zijn en af te wijken van de standaard. Je bent gewend om samen te werken binnen een multidisciplinair team en rekening te houden met de visie van collega’s, maar je durft de behandeling ook vorm te geven vanuit je eigen rol en persoonlijke stijl. Omdat samenwerking met het netwerk van de cliënt een belangrijke kernwaarde is, mag kennis van de verschillende interactiepatronen niet ontbreken. Verder sta je open voor nieuwe ontwikkelingen en wil je hier graag in meedenken. Je bent benaderbaar en communicatief vaardig en kunt anderen enthousiasmeren en inspireren.

Dan zijn er uiteraard nog wat belangrijke praktische zaken:

  • Je hebt een universitaire studie afgerond tot psychiater.
  • Je bent geregistreerd als psychiater in het BIG- register, kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en hebt een AGB registratie.
  • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring binnen de ggz.
  • Het participeren in de crisisdiensten voor de cliënten van Zeeuwse Gronden is voor jou geen probleem.
  • Ten slotte is affiniteit of ervaring met wetenschappelijk onderzoek een pre en spreken de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aan.
Wat wij jou te bieden hebben

Je komt te werken in een unieke organisatie op het gebied van beschermd wonen, geïntegreerde zorg en dagbesteding voor mensen met een ernstige psychiatrische ziekte. Naast gesprekstherapie zijn er binnen Zeeuwse Gronden volop mogelijkheden tot ervarings- en praktijkgerichte behandeling.

Een afwisselende baan binnen een snel groeiende ggz-organisatie is gegarandeerd. We gaan uit van een contract van 36 uur per week (minder uren in overleg). We bieden een salaris conform onze salarisschaal Medisch Specialisten en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao ggz. Tevens krijg je een vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst, alle benodigde bedrijfsmiddelen, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Er is een uitstekende secretariële ondersteuning, waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg.

Solliciteren

Ben jij een bevlogen psychiater die graag in een nieuwe, kleinschalige werkomgeving wil werken met aandacht voor persoonlijke zorg? Of ben je bijna klaar met je opleiding en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan via vacature@zeeuwsegronden.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met de HR afdeling HR@zeeuwsegronden.nl, 0115-621314.

Back To Top