skip to Main Content

Inloop Terneuzen

De Inloop is een plaats waar iedereen welkom is – zoals de naam al zegt – om even binnen te lopen. De Inloop is gevestigd in Terneuzen, aan de Vlooswijkstraat 23-25, en is elke dag geopend.

De Inloop, gevestigd naast de oude binnenstad van Terneuzen, is een warme plek waar cliënten, familie en buurtbewoners elke dag van de week kunnen binnenlopen. Bij de Inloop wordt vaak een basis gelegd om mee te doen met dagbesteding of activiteiten. Het is een laagdrempelige plek waar mensen worden uitgenodigd om opnieuw mee te doen in de maatschappij.

Er worden bij De Inloop verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bingo, kaarten maken, wandelen en sporten. Op dinsdag- en donderdagmiddag worden er van 14.00 tot 16.00 uur allerlei creatieve activiteiten gedaan. Ook is hier een bibliotheek en meubelhal gevestigd. Deze bieb kent geen uitleentermijnen of reserveringen, maar er wordt wel verwachten wel dat je het geleende boek terugbrengt. Je kunt hier ook voor puzzels terecht.

Daarnaast is De Inloop de aangewezen plek om een koffietje te drinken, de krant te lezen of een verhaal te delen. Mensen kunnen er elkaar ontmoeten, ook tijdens feestdagen. Een vaste ploeg medewerkers staat elke dag van 9.00 tot 17.00 uur klaar om iedereen een warm welkom te heten.

Back To Top