Ga naar hoofdinhoud

Social Worker M/V

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel twaalf woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten. Dit wordt uitgebreid in andere gemeentes binnen Zeeland.

Voor ons team Maatschappelijk werk zijn wij op zoek naar een:

Social Worker M/V

Wil jij kwetsbare mensen helpen de regie over hun leven terug te krijgen? Zie jij het als een uitdaging een oplossing te vinden voor vragen en/of problemen? Kun jij het juiste hulpaanbod vinden voor de cliënt? Ben jij de daadkrachtige en zelfstandige professional die wij zoeken? Reageer dan nu op deze functie!

Wat zoeken wij?
In deze functie werk je zeer zelfstandig, maar ook regelmatig intensief samen met behandelaren en begeleiders op de woonlocaties. Het is dus van belang dat je uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden hebt. Een deel van je taken bestaan uit:

  • uitvoeren van een maatschappelijke screening;
  • begeleiden van cliënt bij bezoek aan diverse instanties;
  • bemiddelen bij problemen omtrent huisvesting of andere sociale problemen;
  • beschikkingen aanvragen voor de WMO;
  • stimuleren van cliënt om zoveel mogelijk de eigen verantwoordelijkheid te nemen om weer terug zelfstandigheid te verwerven.

Omdat je mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleidt vragen wij van jou dat je een evenwichtige persoonlijkheid hebt en dat je integer en betrouwbaar bent!

Naast bovengenoemde taken is de functie ontzettend veelzijdig en bestaat natuurlijk uit nog veel meer andere werkzaamheden die je tijdens je Hbo-opleiding MWD of SPH hebt geleerd en nu in de praktijk kunt toepassen.

Wat bieden wij?
Natuurlijk een ontzettend leuke functie met betrokken collega’s. Een goede dosis humor mag ook  niet ontbreken. Jij kunt je creativiteit kwijt in jouw vakgebied en je hebt de regie in je eigen werkzaamheden. Behalve dat je regelmatig op het kantoor in de binnenstad van Terneuzen werkt waarbij mensen bij je kunnen aankloppen voor hulp, ben je ook regelmatig op pad met de cliënten. Je hoeft dus niet de hele dag op kantoor te zitten, maar kunt actief aan de slag met het vinden van oplossingen!

Verder gaan wij uit van een contract van gemiddeld 32 uur (minder uren mogelijk in overleg). Werktijden in overleg en volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Denk jij dat je voor onze organisatie iets kunt betekenen? Mail dan je cv en motivatie voor 16 januari 2023 naar vacature@zeeuwsegronden.nl.

 

Back To Top