skip to Main Content

Activiteitenbegeleider Restaurant

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Wij hebben diverse maatschappelijke restaurants en iedereen is van harte welkom voor een warme maaltijd, broodje, thee en koffie! Ook evenementen binnen en buiten de organisatie behoren tot ons takenpakket.

Voor onze maatschappelijke restaurants in Terneuzen, Sas van Gent en Kruiningen zijn wij op zoek naar een:

Activiteitenbegeleider Restaurant m/v

De maatschappelijke restaurants van Zeeuwse Gronden zijn opgestart vanuit de visie dat elk mens recht heeft op een gezonde, betaalbare maaltijd en dat samen eten zorgt voor sociale samenhang. De mensen uit de buurt worden daarom ook nadrukkelijk uitgenodigd en betrokken bij de activiteiten in onze restaurants.

In de keuken en de bediening werken mensen met een psychiatrische ziekte. Alle medewerkers worden op hun eigen niveau ingezet op taken passend bij hun mogelijkheden. Als activiteitenbegeleider in het restaurant help je deze medewerkers hun doelen te behalen om een zo groot mogelijke zelfstandigheid te creëren in de uitvoering van hun werk. Daarnaast werk je zelf mee in de keuken of restaurant en ben je gastheer/vrouw voor de mensen die in het restaurant komen eten of drinken.

Wat vragen we?

  • een relevante beroepsgerichte zorgopleiding, minimaal MBO niveau 3;
  • ervaring in en affiniteit met het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • werkervaring in de horeca;
  • Je hebt gastvrijheid, beleving en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan;
  • Je bent in staat te reflecteren, feedback te geven en ontvangen van collega’s en cliënten;
  • Je bent bereid om ook buiten het reguliere dienstrooster in te springen voor evenementen.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Je staat stevig in je schoenen en bent een ondernemend type. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken.

Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband

We gaan uit van een contract van maximaal 32 uur per week. Je start met een contract voor 7 maanden, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je werkt op wisselende dagen en tijden volgens een rooster. Het rooster wordt ruim van tevoren in overleg met elkaar gemaakt. Voornamelijk dagdiensten, maar ook de bereidheid om occasioneel in het weekend te werken (uitwisseling). Het beschikken over een B-rijbewijs is een must.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ schaal 35, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Wil je graag deel uit maken van onze organisatie? Reageer dan voor 1 oktober 2022 en mail je cv en motivatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl.

Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Monique van Harn, Senior Maatschappelijke Restaurants. (m.vanharn@zeeuwsegronden.nl / 06-83705713)

Back To Top