skip to Main Content

Coronabaan – Ondersteuning Zorgmedewerker

Ben jij minimaal 20 uur in de week beschikbaar de komende maanden en wil jij iets betekenen voor onze cliënten, zorgmedewerkers en begeleiders op De Kraaghoeve in deze coronatijd?

Wij zoeken per direct naar medewerker voor de coronabaan – ondersteuning zorgmedewerkers (M/V) voor minimaal 20 uur per week.
 

Functieomschrijving
Jouw werkplek is het equicentrum De Kraaghoeve aan de Kraagdijk in Terneuzen. Het equicentrum is het hart van Zeeuwse Gronden. Binnen de context van Zeeuwse Gronden speelt de omgang met paarden en de natuur een belangrijke rol. In deze voormalige boerderij zijn werkplekken, behandelkamers en gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd. Het equicentrum is één van de dagbestedingslocaties van Zeeuwse Gronden, en er wordt ook equitherapie gegeven. Aan het equicentrum is ook een dagbehandeling voor jongeren verbonden.

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke collega die versterking kan bieden aan onze (activiteiten)begeleiders door het uitvoeren van ondersteunende taken op De Kraaghoeve. Hierbij kun je denken aan het helpen onderhouden en schoonmaken van de stallen, de paddock en verzorging van het klein vee. Natuurlijk is er ook tijd voor een praatje, maar het belangrijkste is dat jij de ondersteunende taken kunt oppakken zodat onze activiteitenbegeleiders zich kunnen richten op de zorg en begeleiding van onze cliënten.
 

Wat zoeken wij in jou
  • Je hebt ervaring met de verzorging van klein vee en sterke affiniteit met dieren en natuur;
  • Je bent een harde werker en vindt het leuk je handen flink uit de mouwen te steken;
  • Ervaring in werken met mensen met psychische kwetsbaarheid is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Je bent de komende 4 – 6 maanden minimaal 20 uur per week beschikbaar voor deze tijdelijke functie;
  • Rijbewijs B is vereist.

 
Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren, instructies op te volgen en kunt goed in teamverband werken. 

Het is ook wel heel fijn als je wat humor kunt meenemen!
 

Dienstverband

We gaan uit van een tijdelijk contract voor minimaal 20 uur per week, meer uren is in overleg ook mogelijk. De werkdagen en de werktijden in overleg volgens rooster. Het betreft een tijdelijke functie voor maximaal een half jaar ter versterking en ondersteuning van het team vanwege toegenomen werkzaamheden en veranderde werksituaties vanwege coronamaatregelen.

En niet te missen, we  bieden jou in deze tijdelijke functie één van de mooiste uitzichten en omgeving die je op je werkplek maar kunt wensen!

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris                                       
Inschaling is conform CAO GGZ, en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken van en specifiek in deze bijzondere coronatijd een steentje kunnen bijdragen aan onze organisatie?
Reageer dan voor 18  februari 2021 op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HR  (vacature@zeeuwsegronden.nl)
 
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top