skip to Main Content

Verpleegkundige Bachlaan Hulst

In verband met de uitbreiding van het team op de woonlocatie in de Bachlaan in Hulst, zijn we op zoek naar een verpleegkundige (m/v), voor 32 uur per week.

Functieomschrijving

De Bachlaan is gelegen in een rustige buurt vlak bij het centrum van Hulst. De locatie bestaat uit twee gekoppelde woonhuizen die als woongroep fungeren voor elf bewoners. De woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer en een keuken waar de bewoners samen kunnen koken en eten. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer om zich van tijd tot tijd in terug te kunnen trekken. Er is 24-uursbegeleiding aanwezig.
 
Als verpleegkundige draag je samen met je collega’s bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding en coördineert en voert verpleegkundige handelingen uit zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan.  Indien nodig wordt medicatie verstrekt. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Je bewaakt natuurlijk de voortgang en je zorgt voor tijdige signalering en rapportage.

Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Familie is nauw betrokken bij het leven van de bewoners en wij vinden het belangrijk dat het contact ook structureel wordt onderhouden.

Wat zoeken wij in jou
  • een relevante zorgopleiding als verpleegkundige, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • een evenwichtige persoonlijkheid met voldoende zelfreflectie;
  • je beschikt over eigen vervoer en bent in bezit van Rijbewijs B;
  • en je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Ook is het belangrijk dat je administratief goed onderlegd bent.

Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband

We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. In onze woonlocatie is 24-uurs begeleiding aanwezig en in deze functie participeer je in de 24 uurs-dienst. Werktijden in overleg volgens rooster.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 5 maart 2021  op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met de afdeling HR  (vacature@zeeuwsegronden.nl )
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Back To Top